Privat träning

hundcoach 7Ring eller mejla mig om du har en hundproblem, så gör vi upp en tid och kommer jag till er hemma, för oftast är problemen tydligast i hundens hemmiljö. Vi tacklar problemet oftast i 2 steg, ibland behövs det ett steg till.

Steg 1: Intervju  (ca 1timme) (250kr kontant)
Intervju hemma hos dig. Du berättar hela historien och visar din hunds problem för mig. Du betalar 250kr kontant och berättar för mig om du vill fortsätta med steg 2 eller inte.

Steg 2: Analysen & första träning  (ca 2-3timmar) (1200kr faktura)
Steg 2 innebär att jag skriver en analys och en träningsplan hemma efter vad ni har berättat och vad hunden har visat. Inom en vecka är jag tillbaka till er. Då har vi ett samtal först och går vi genom analysen, som ni får av mig. Efter det gör vi en första träningen med hunden.

Steg 3: Träningen (pakketpris 3000kr faktura)
Ibland behövs det fler tillfällen och ibland mer. Vid varje tillfälle börjar jag träna med din hund utan dig, sen tränar vi tillsammans. Till slut är det meningen att du tar över och använder det nya sättet att möta din hund.

        Pakket (4 tränings tillfällen och 1 efterkontroll): 3000kr faktura (första sammanlagda 20mil ingår,           därefter 18,50kr per mil)

        Enstaka tränings tillfällen950kr faktura (plus 18,50kr per mil)

Intensiv träningen (6500kr faktura)
I vissa fall behöver jag ta med hunden och gör en intensiv träning hemma hos mig. Hunden bor hos mig i 20dagar.(mil ingår, mat ingår inte)