Är du hundrädd?

Det är faktiskt många människor som är hundrädda, inte bara barn, många vuxna undviker också hundmöte. Din rädsla behöver inte vara till problem i vardagen, men kanske en av dina vänner har en hund och pga. av din hundfobi, kan inte du slappna av eller gå dit överhuvudtaget.

Jag kan hjälpa dig!

Kom och gör en kurs Hundspråk (PRIS) med mig så att du kan börja förstå hundarna bättre. Detta kurs är individuellt, alltså bara med dig, men du får gärna ta med någon som också blir med.

Kursen har tre olika moment:

Första kurs-moment: blir hemma hos dig. Du får berätta varför du är så rädd för hundar, kanske nåt som har hänt, och sen börjar jag med basteori om hundar. Med hjälp av bilder lär du dig om hundspråk, men samtidigt lär du nåt om hur en hund ser dig i olika situationer. Det tar ungefär 2 timmar.

Det andra kurs-moment: blir hemma hos mig. Nu blir det dags att testa teorin med riktiga hundar och vi användar mina hundar. Det tar ungefär 2 timmar.

Det tredje kurs-moment: ska vi besöka några ställen där det finns hundar som vi ska bemöta på rätt sätt. Vi kan eventuellt besöka den hunden du är specifik rädd för om du vill. Jag är med dig hela tiden. Jag hämtar dig med min bil. Den dagen tar cirka 4 timmar.

Det som ingår i priset: 20 mil, 3 olika kurs moment, max 2 deltagare.

Jag kan inte lova att du inte är rädd längre efter kursen Hundspråk, men du kommer förstå dem mycket bättre och det är första steget att bli av med din rädsla!

Skriv ett mejl, SMS eller ring mig så gör vi upp en tid!