Privat träning

hundcoach 7Ring eller mejla mig om du har ett hundproblem, så gör vi upp en tid och kommer jag till er hemma, för oftast är problemen tydligast i hundens hemmiljö. Vi tacklar problemet i olika steg, oftast behövs bara 2 steg.

Steg 1: Intervju  (ca 1timme) (PRIS)
Intervju hemma hos dig. Du berättar hela historien och visar din hunds problem för mig. Du betalar 250kr kontant och berättar för mig om du vill fortsätta med steg 2 eller inte.

Steg 2: Första träning  (ca 2-3timmar) (PRIS)
Steg 2 Inom en vecka är jag tillbaka till er. Jag brukar först gå ut med din hund utan dig och därefter gör vi olika övningar med dig och hunden.

Analysen (PRIS)
Om man önskar kan jag skriva en analys, vilket ni få på papper eller/och digitalt. Analysen handlar om hundens problem, vart jag tycker att den kommer ifrån, vad ska ändras eller tränas.

Steg 3: Extra träning (2 timmar) (PRIS)
Ibland behövs det fler tillfällen. Vid varje tillfälle börjar jag träna med din hund utan dig, sen tränar vi tillsammans. Till slut är det meningen att du tar över och använder det nya sättet att bemöta din hund.

Pakket (4 tränings tillfällen): (PRIS)

Enstaka tränings tillfällen (2 timmar): (PRIS)

Intensiv träningen (PRIS)
I vissa fall behöver jag ta med hunden och gör en intensiv träning hemma hos mig. Hunden bor hos mig i 20dagar.(10mil ingår, mat ingår inte)