Privat träning

hundcoach 7Ring eller mejla mig om du har ett hundproblem, så gör vi upp en tid och kommer jag hem till er, för oftast är problemen tydligast i hundens hemmiljö. Oftast börjar vi med ett första träning och därefter få vi se om det behövs mera tillfällen.

Bedömningsintervju  (1 timme) (PRIS)
Ibland kan det vara bra med en bedömning av problemet innan vi starta träningen. Jag kommer till dig och du berättar hela historien och visar din hunds problem för mig. Du betalar 500kr kontant/swish. Vi pratar även hur träningen skulle se ut och vad det kostar.

Första träning  (2 timmar) (PRIS)
Vårt första träff blir oftast det första träningstillfälle. Jag kommer till dig och då få du först berätta om problemet. Jag brukar först gå ut med din hund utan dig och därefter gör vi olika övningar med dig och hunden. Åt dem flesta hundproblem räcker det med en träning, men ibland behövs det fler tillfällen.

Analysen (PRIS)
Om man önskar kan jag skriva en analys, vilket ni få på papper eller/och digitalt. Analysen handlar om hundens problem, vart jag tycker att den kommer ifrån, vad ska ändras eller tränas.

Extra träning
Ibland behövs det fler tillfällen, du väljer skälv hur ofta du vill att vi träffas: 

Enstaka tränings tillfällen (2 timmar): (PRIS)

Pakket (3x två timmars tillfällen): (PRIS)

Intensiv träningen (PRIS)
I vissa fall behöver jag ta med hunden och gör en intensiv träning hemma hos mig. Det finns två typer av intensiv träning att välja. Detta ingår i intensiven: 10 mil, träningskoppel, analys, 20 eller 8 dagars träning, journal varje vecka, jag skjutsar hunden tillbaka till dig, samtal och 2 timmars träning. Exklusiv hundmat och ni skjutsar hunden till mig dag 1.

20 dagars Intensiv: Hunden bor hos mig i 20dagar. På dag 20 kommer jag hem till dig med din hund och kör vi en 2-timmars träning som avslutning. Under dem 20 dagar får du journal via mejl hur det går. 

8 dagars Intensiv: Hunden bor hos mig i 8dagar. På dag 8 kommer jag hem till dig med din hund och kör vi en 2-timmars träning. Under dem 8 dagar får du journal via mejl hur det går.